Iubim frumusetea!

De aceea, Fazzada are un look aparte.

"Clinica înglobează tot ce este mai modern şi performant la oră actuală în categoria spa-ului medical, diferențiându-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienți, poziționarea ca și centru de excelență în proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar și Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce înseamnă că medicii au posibilitatea de a veni cu pacienții lor și a-i trata în cadrul clinicii FAZZADA, cum este și cazul dr. Victor Clatici (clinica Academica) sau dr. Oana Clatici (Spitalul Universitar)", a explicat Andreea Iftimie, medic estetician şi manager medical al clinicii FAZZADA.


„Locația în sine are o istorie aparte, clinica fiind situată într-o vila de început de 1900, în care găsești iconicele scaune Ray și Charles Eames și sobe Meissen, lampadare Flos Design și picturi murale de inspirație japoneză, statuete Venus din Millo pictate neconvențional de artiști și designeri, precum Alexandra Zabunov și Iuliana Vilsan. Clinica are în spate un întreg concept feng shui în care frumusețea și arta întâlnesc tehnologia. Grija cu care am restaurat timp de peste 2 ani superba casa în care își are sediul clinica Fazzada, cu aceeași grijă restaurăm acum aspectul tânăr al pielii pacienților noștri”, a mai adăugat dr. Andreea Iftimie.

Design pretutindeni

Caracter unic pentru fiecare colț.

Întrucât serviciile medicale oferite ţin de zona estetica, deci de frumos, de mulţumire şi încredere în sine, spaţiul FAZZADA a fost gândit cât mai aparte de ceea ce înseamnă o structura medicală clasică. Cu un design modern, forme simple şi decoraţiuni în spiritul feng shui, multă atenţie pentru lumina care umple încăperile, FAZZADA caută să ofere pacienţilor confort, linişte, siguranţă şi o abordare medicală individualizată, precum şi proceduri estetice şi dermatologice noninvasive extrem de moderne.

În cadrul clinicii se realizează tratamente pentru: vergeturi, melasma, cicatrici acnee, epilare definitiva pentru piele neagra, peeling laser, resurfacing fractionat, skin tighteing, piele flasca, riduri, pori dilatati, teleangiectazii / venectazii fata, picioare, nas, cuperoza, rozacee, roseata difuza, veruci, cicatrici proaspete, cicatrici vechi, acnee activa, leziuni de psoriazis, keratoza solara (pete de soare), poikiloderma Civatte, lac venos, discromie senila (pete de batranete), pistrui, laser endovenos, lipoliza asistata laser.

Galerie

Turul complet al clinicii.

  • Imagine din Clinica Fazzada
  • Imagine din Clinica Fazzada
  • Imagine din Clinica Fazzada
  • Imagine din Clinica Fazzada
  • Imagine din Clinica Fazzada