Iubim frumusetea!

DE ACEEA, CLINICA FAZZADA ARE UN LOOK APARTE.

Clinica Fazzada inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria de spa medical, diferentiandu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, potrivite pentru fiecare problema de estetica medicala, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in Clinica Fazzada, cum este si cazul dr. Victor Clatici (clinica Academica) sau dr. Oana Clatici (Spitalul Universitar).

 

Locatia in sine are o istorie aparte, Clinica Fazzada fiind situata intr-o vila de inceput de 1900, in care gasesti iconicele scaune Ray si Charles Eames si sobe Meissen, lampadare Flos Design si picturi murale de inspiratie japoneza, statuete Venus din Millo pictate neconventional de artisti si designeri, precum Alexandra Zabunov si Iuliana Vilsan. Clinica are in spate un intreg concept feng shui in care frumusetea si arta intalnesc tehnologia. Grija cu care am restaurat timp de peste 2 ani superba casa in care isi are sediul Clinica Fazzada, cu aceeasi grija restauram acum aspectul tanar al pielii pacientilor nostri.

 

Programeaza o sedinta   >

Design special

CARACTER UNIC ASEMENEA FIECARUI PACIENT

Intrucat serviciile medicale oferite tin de zona estetica, deci de frumos, de multumire si incredere in sine, spatiul din Clinica Fazzada a fost gandit cat mai aparte de ceea ce inseamna o structura medicala clasica. Cu un design modern, forme simple si decoratiuni in spiritul feng shui, multa atentie pentru lumina care umple incaperile, Clinica Fazzada cauta sa ofere pacientilor confort, liniste, siguranta si o abordare medicala individualizata, precum si proceduri estetice si dermatologice noninvazive extrem de moderne.

 

In cadrul clinicii Fazzada se realizeaza tratamente estetice profesionale pentru: vergeturi, melasma, cicatrici acnee, epilare definitiva pentru piele neagra, peeling laser, resurfacing fractionat, skin tighteing, piele flasca, riduri, pori dilatati, teleangiectazii / venectazii fata, picioare, nas, cuperoza, rozacee, roseata difuza, veruci, cicatrici proaspete, cicatrici vechi, acnee activa, leziuni de psoriazis, keratoza solara (pete de soare), poikiloderma Civatte, lac venos, discromie senila (pete de batranete), pistrui, laser endovenos, lipoliza asistata laser.

 

Programeaza o sedinta   >

 

 

 

Galerie

Turul complet al cliniciiProgramează o ședință acum

Va rugam sa completati campurile necesare.