Leziune pigmentara

Galerie inainte si dupa tratament

Leziune pigmentara Tenul poate deveni curat si uniform, lipsit de pete pigmentare sau leziuni daca alegeti tratamente faciale profesionale.
Inainte / Dupa Leziune pigmentara
Programeaza o sedinta   >
Leziune pigmentara Pielea fetei este expusa unor factori nocivi care ii pot influenta sanatatea si o pot face sa aiba un aspect neplacut, de aceea pentru orice leziune pigmentara exista remedii.
Inainte / Dupa Leziune pigmentara
Programeaza o sedinta   >
Melasma Pielea fetei este expusa unor factori nocivi care ii pot influenta sanatatea si o pot face sa aiba un aspect neplacut, de aceea pentru orice leziune pigmentara exista remedii.
Inainte / Dupa Melasma
Programeaza o sedinta   >

Programează o ședință acum

Va rugam sa completati campurile necesare.

  <  Pete pigmentare

  Cauze si tratament

  Cea mai intalnita leziune pigmentara este melasma, este o coloratie brun-maronie a pielii ce apare exclusiv pe zonele expuse la soare . Sunt afectate mai ales femeile cu pielea mai inchisa la culoare. Poate fi generata de expunerea la soare, sarcina, folosirea de anticonceptionale, medicamente sau cosmetice.

   

  Leziunile pigmentare pot varia atat ca forma, cat si ca nuanta si intindere. Acestea se pot localiza pe fata, dar si pe zone diferite ale corpului.

   

  BBL este cea mai puternica si eficienta unealta pe care o avem disponibila pentru a incetini imbatranirea si intoarce in timp pielea lezata de soare.