Cicatrice rosie

Galerie inainte si dupa tratament

Cicatrice rosie Pete rosii pe fata pot fi si din cauza unor interventii sau loviri care au lasat in urma cicatrice rosie.
Inainte / Dupa Cicatrice rosie
Programeaza o sedinta   >

Programează o ședință acum

Va rugam sa completati campurile necesare.

  <  Roseata

  Cauze si tratament

  Cicatricile constituie o parte a procesului de vindecare si pot aparea atat in interior, cat si la exterior. Cicatricile vizibile apar dupa ce tegumentul a suferit o pierdere de substanta dermo-epidermica, dar pot aparea cicatrici si la nivelul organelor interne, de exemplu in cazul unei rupturi musculare sau inciziilor din timpul interventiilor chirurgicale.

   

  La inceput, cicatricea are o culoare rosiatica, iar tesuturile din jur sunt mai dure si poate fi insotita de manacrime si sensibilitate locala. In timp, aceste simptome se diminueaza si dispar rezultand o cicatrice supla mai palida decat tesuturile din jur. Aspectul final al unei cicatrici poate fi apreciat dupa aproximativ un an de la traumatism.

   

  Tratamentul cu Dermapen foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru tot ce inseamna indepartare cicatrici: acneea activa, leziunile pigmentare, alopecia, cicatrici acnee, cicatrici cosuri, dar imbunatateste si calitatea pielii cum ar fi ridurile sau porii dilatati.