Poikiloderma Civatte

Galerie inainte si dupa tratament

Poikiloderma Civatte Aceasta afectiune se descrie prin pete rosii pe gat, cauzata de cele mai multe ori de imbatranirea pielii si de expunerea excesiva la soare.
Inainte / Dupa Poikiloderma Civatte
Programeaza o sedinta   >
Poikiloderma Civatte Deosebit de vizibil in zona gatului, poikiloderma civatte apare sub forma de pete rosii care pot fi estompate prin tratament cu laser.
Inainte / Dupa Poikiloderma Civatte
Programeaza o sedinta   >

Programează o ședință acum

Va rugam sa completati campurile necesare.

  <  Roseata

  Cauze si tratament

  Imbatranirea pielii si expunerea excesiva la soare pot duce la aparitia unor pete inestetice pe piele, numite POIKILODERMA CIVATTE.

   

  Aceasta afectiune se poate localiza pe gat si are un aspect neplacut, mai ales daca este de dimensiuni mari si se extinde in timp.

  Deosebit de vizibila in zona gatului, poikiloderma civatte apare sub forma de pete rosii care pot fi estompate prin tratament cu laser.

   

  Culoarea pielii este data de melanina, un pigment aflat in grosimea pielii, iar petele de culoare apar ca urmare a unor dezechilibre in producerea melaninei. Laserul actioneaza direct asupra melaninei, care este distrusa de catre energia termica generata de impulsul laser, gradul de distructie fiind in concordanta cu cantitatea de melanina, densitatea si adancimea la care se gaseste.