Venectazii

Galerie inainte si dupa tratament

Venectazii Roseata pielii poate fi si sub forma de venectazii, acele vinisoare rosii de pe fata care se pot estompa prin tratament cu laser.
Inainte / Dupa Venectazii
Programeaza o sedinta   >
Venectazii Asa-numitle venectazii sunt mici rupturi ale vaselor de sange care se multiplica si devin asemenea unor panze de paianjen.
Inainte / Dupa Venectazii
Programeaza o sedinta   >
Venectazii Desi nu reprezinta o problema medicala majora, aceste venectazii sunt inestetice si unerori foarte proeminente.
Inainte / Dupa Venectazii
Programeaza o sedinta   >

Programează o ședință acum

Va rugam sa completati campurile necesare.

  <  Roseata

  Cauze si tratament

  Venectaziile reprezinta dilatatii ale veselor mici din piele, acele vinisoare pe picioare, venule si capilare si se datoreaza unei fragilitati a peretelui vascular.

   

  Venectaziile apar frecvent pe picioare, dar pot avea si alte localizari pe corp sau chiar pe fata. Au aspectul unor firisoare rosii sau albastre asezate intr-o retea sau intr-un manunchi.

   

  Aceasta problema nu este grava din punct de vedere medical, insa cele mai multe persoane aleg un tratament cu laser pentru a inlatura efectul lor inestetic.

   

  Pentru tratarea acestor vinisoare pe picioare la Clinica Fazzada este folosit Modulul ClearScan YAG™ al laserului Sciton, care utilizeaza o tehnologie avansata, compatibila cu orice tip de piele, chiar si cu cea bronzata. Lungimea de unda de 1064 nm a razei laser produce o incalzire selectiva a venelor pentru un rezultat clinic excelent in lipsa oricarei senzatii de disconfort. Astfel, inesteticele vene rosii dispar.