Vergeturi si laxitate

Galerie inainte si dupa tratament

Vergeturi Scapa de vergeturi obtinute in urma pierderii in greutate sau a nasterii printr-un tratament eficient cu laser la Clinica Fazzada.
Inainte / Dupa Vergeturi
Programeaza o sedinta   >
Vergeturi si laxitate Pierderea in greutate poate insemna o piele lasata si inestetica, de aceea multi pacienti isi doresc un tratament laser care sa le rezolve problema.
Inainte / Dupa Vergeturi si laxitate
Programeaza o sedinta   >
Laxitate Suferi de piele lasata si vrei sa-ti recapeti aspectul dinainte de a pierde kilogramele in plus? Nimic mai simplu, la Clinica Fazzada orice problema estetica isi are rezolvarea.
Inainte / Dupa Laxitate
Programeaza o sedinta   >
Vergeturi si laxitate Piele flasca, piele lasata si inestetica reprezinta un motiv in plus de neincredere, insa Clinica Fazzada are grija ca fiecare pacient sa elimine problema prin tratamente...
Inainte / Dupa Vergeturi si laxitate
Programeaza o sedinta   >

Programează o ședință acum

Va rugam sa completati campurile necesare.

  <  Vergeturi

  Cauze si tratament

  Vergeturile, cunoscute drept leziuni cutanate au la inceput o culoare rosie spre violet sau maro inchis si sunt de dimensiuni variate, insa in timp pot ajunge la un alb sidefat.

   

  Fluctuatiile rapide de greutate, cresterea in greutate in timpul sarcinii provoaca o intindere a pielii, iar tesuturile subcutanate se rup. Asadar, vergeturile sunt de fapt leziuni ale pielii (cicatrici), ca urmare a deteriorarii fibrelor elastice, dar si a reducerii cantitatii de colagen din tesutul cutanat.

   

  Cele mai eficiente metode care previn aparitia vergeturilor constau in evitarea unor schimbari bruste a volumului corporal prin ingrasari sau slabiri radicale si dese. Alimentatia  corecta si sanatoasa in vitaminele C si E, minerale, zinc si siliciu lupta de asemenea impotriva vergeturilor.

   

  Exercitiul fizic constant, hidratarea corespunzatoare, precum si masajele locale cu uleiuri sau creme speciale atunci cand nu putem preveni modificarile importante in volumul corporal. ( puseele de crestere la copii, sarcina la femei )

   

  Biodermogeneza este un alt tratament care ofera rezultate foarte bune, asigurand imbunatatirea aspectului vergeturilor indiferent de vechimea acestora.