Vergeturi

Impotriva urmatoarelor conditii ale pielii

Vergeturi Scapa de vergeturi obtinute in urma pierderii in greutate sau a nasterii printr-un tratament eficient cu laser la Clinica Fazzada.
Inainte / Dupa Vergeturi
Programeaza o sedinta   >
Vergeturi si laxitate Pierderea in greutate poate insemna o piele lasata si inestetica, de aceea multi pacienti isi doresc un tratament laser care sa le rezolve problema.
Inainte / Dupa Vergeturi si laxitate
Programeaza o sedinta   >
Laxitate Suferi de piele lasata si vrei sa-ti recapeti aspectul dinainte de a pierde kilogramele in plus? Nimic mai simplu, la Clinica Fazzada orice problema estetica isi are rezolvarea.
Inainte / Dupa Laxitate
Programeaza o sedinta   >
Vergeturi si laxitate Piele flasca, piele lasata si inestetica reprezinta un motiv in plus de neincredere, insa Clinica Fazzada are grija ca fiecare pacient sa elimine problema prin tratamente...
Inainte / Dupa Vergeturi si laxitate
Programeaza o sedinta   >

Programează o ședință acum

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Aceste semne inestetice cunoscute drept leziuni cutanate sunt la inceput vergeturi rosii spre violet sau maro inchis si sunt de dimensiuni variate, insa in timp pot ajunge la vergeturi albe.

  Fluctuatiile rapide de greutate, cresterea in greutate in timpul sarcinii provoaca o intindere a pielii, laxitate, iar tesuturile subcutanate se rup. Asadar, aceste vergeturi sunt de fapt leziuni ale pielii (cicatrici), ca urmare a deteriorarii fibrelor elastice, dar si a reducerii cantitatii de colagen din tesutul cutanat.

   

  Cele mai eficiente metode care previn aparitia de vergeturi rosii sa vergeturi albe constau in evitarea unor schimbari bruste a volumului corporal prin ingrasari sau slabiri radicale si dese. Alimentatia  corecta si sanatoasa in vitaminele C si E, minerale, zinc si siliciu lupta, de asemenea, impotriva tuturor tipurilor de vergeturi.

  Exercitiul fizic constant, hidratarea corespunzatoare, precum si masajele locale cu uleiuri sau creme speciale atunci cand nu putem preveni modificarile importante in volumul corporal.

   

  Biodermogeneza este un tratament cu rezultate exceptionale, existand studii cu pacienti tratati si monitorizati timp de mai mult de doi ani. Biodermogeneza asigura imbunatatirea aspectului vergeturilor indiferent de vechimea acestora. Tratamentul se realizeaza printr-o procedura precisa, prin care se poate afla inca de la inceput de cat timp este nevoie pentru a ajunge la cel mai bun rezultat. In majoritatea situatiilor, sunt necesare 15-20 de sedinte, realizate o data la 2-3 zile pentru a scapa de vergeturi.

  Va rugam sa completati campurile necesare.