Cicatrici

Impotriva urmatoarelor conditii ale pielii

Cicatrici Procesul de indepartare cicatrici este acum mult mai simplu datorita tratamentului cu Dermapen.
Inainte / Dupa Cicatrici
Programeaza o sedinta   >
Cicatrici Prin intepaturi simultane, se produce o reactie de inflamatie care duce la producerea de colagen in piele si automat la o reintinerire a acesteia, rezultatul fiind o piele curata,...
Inainte / Dupa Cicatrici
Programeaza o sedinta   >
Cicatrici Daca ai semne lasate de acnee, acum este foarte simplu sa scapi de ele cu tratamentul eficient realizat la Clinica Fazzada.
Inainte / Dupa Cicatrici
Programeaza o sedinta   >
Cicatrici Cicatricile se pot micsora sau isi pot schimba aspectul, dar nu pot sa dispara complet. Cu toate acestea, exista tratamente care pot imbunatati aspectul cicatricilor, iar laserul...
Inainte / Dupa Cicatrici
Programeaza o sedinta   >

Programează o ședință acum

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Dermapen foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru tot ce inseamna indepartare cicatrici: acneea activa, leziunile pigmentare, alopecia, cicatrici acnee, cicatrici cosuri, dar imbunatateste si calitatea pielii cum ar fi ridurile sau porii dilatati.

   

  Metoda de reintinerire a pielii prin inteparea pielii cu ace dateaza de sute de ani si pare primitiva in contextul solutiilor moderne si cosmeceuticelor.Astfel, prin intepaturi simultane se creeaza mici inflamatii care determina crearea de nou colagen, iar procedul de indepartare cicatrici este de fiecare data un succes, iar ridurile devin usor-usor insesizabile.

   

  Vibratiile ajuta la pacalirea senzatiei dureroase, intrucat cele doua impulsuri actionate simultan, induc in eroare creierul, care nu apuca sa proceseze ambele informatii, iar durerea devine practic inexistenta. Astfel, prin aceste intepaturi simultane, se produce o reactie de inflamatie care duce la producerea de colagen in piele si automat la o reintinerire a acesteia, rezultatul fiind o piele curata, de vindecare cicatrici.

  Va rugam sa completati campurile necesare.