Acid hialuronic

Impotriva urmatoarelor conditii ale pielii

TEOSYAL Kiss Teosyal Kiss este recunoscut pentru efectele incredibile asupra buzelor mici, lipsite de volum, asimetrice sau a celor normale care au nevoie de augumentare buze.
Inainte / Dupa TEOSYAL Kiss
Programeaza o sedinta   >
TEOSYAL Redensity I Ridurile nu mai sunt acum o problema datorita acestui acid hialuronic de calitate.
Inainte / Dupa TEOSYAL Redensity I
Programeaza o sedinta   >
TEOSYAL Redensity I Ridurile de expresie sunt estompate cu ajutorul cantitatii de acid hialuronic din Teosyal Redensity I.
Inainte / Dupa TEOSYAL Redensity I
Programeaza o sedinta   >
TEOSYAL Redensity II Efectele tratamentului Redensity Eyes pot dura un an de zile, iar semnele inestetice din jurul ochilor, precum cearcane, dispar.
Inainte / Dupa TEOSYAL Redensity II
Programeaza o sedinta   >
TEOSYAL Redensity I Pentru o fata luminata si fara probleme pacientii nostri apeleaza la acest tip de acid hialuronic de inalta calitate.
Inainte / Dupa TEOSYAL Redensity I
Programeaza o sedinta   >
TEOSYAL Redensity I Cel mai mic rid poate sa dispara dupa tratamentul cu adic hialuronic de calitate.
Inainte / Dupa TEOSYAL Redensity I
Programeaza o sedinta   >
TEOSYAL Redensity II Efectul obtinut dupa aceste injectii cu acid hialuronic este imediat, fara edemul fillerelor clasice, iar durabilitatea este cea mai mare.
Inainte / Dupa TEOSYAL Redensity II
Programeaza o sedinta   >
TEOSYAL Redensity II Calitatea acestui acid hialuronic face ca si cele mai profunde cearcane sa fie eliminate de pe fata pacientilor nostri.
Inainte / Dupa TEOSYAL Redensity II
Programeaza o sedinta   >

Programează o ședință acum

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Dezvoltat de Laboratoarele Teoxane, Teosyal TEOSYAL®RHA este un acid hialuronic asemanator cu cel natural, substanta pe care o avem in organism si care are rol de captare a apei in epiderma. Este cel mai scump filler pentru restaurarea volumelor faciale, cu cel mai inalt grad de puritate, care se integreaza perfect la locul unde se fac injectii cu acid hialuronic fara sa fie perceput nici vizual, nici tactil. Asadar, rezultatul este foarte natural, fara ca cineva sa-si dea seama de interventie si poate fi folosit de la stergerea ridurilor fine, profunde si riduri de expresie,avand loc remodelarea fetei, in special prin restaurarea volumlui pometilor, marirea buzelor, conturarea nasului, pana la rehidratarea pielii in profunzime, efecte naturale, fara exagerarea lor.

   

  Efectul obtinut dupa aceste injectii cu acid hialuronic este imediat, fara edemul fillerelor clasice, iar durabilitatea este cea mai mare. Foarte important este ca molecula de RHA are memorie si se modeleaza foarte usor, cu alte cuvinte se intinde si rezista la presiune, iar apoi revine la forma initiala. Acesta este de fapt marele avantaj al Acidului Hialuronic Rezilient – abilitatatea de a se adapta si conforma la distorsiuni si de a oferi rezultate vizibile, foarte naturale, datorita acestui tip de acid hialuronic foarte asemenator cu cel natural din piele.

   

  Acidul hialuronic Teosyal Redensity Eyes este o substanta unica, dezvoltata in Laboratoarele Teoxane din Geneva, dupa noua ani de cercetari, fiind special creat pentru cearcane. Deoarece este injectat printr-o tehnica aparte, nu afecteaza tesutul ocular. Tratamentul este bogat in aminoacizi si antioxidanti, care refac elasticitatea pielii si ii confera stralucire. Efectele tratamentului Redensity Eyes pot dura un an de zile, iar semnele inestetice din jurul ochilor, precum cearcane, dispar.

   

  Pentru hidratarea si redensificarea pielii se recomandata Teosyal Redensity Skin ce actioneaza eficient asupra ridurilor superficiale, profunde si acelor riduri de expresie chiar de la prima folosire, fiind un produs unic aflat la granita dintre fillere si mezoterapie, care contine un acid hialuronic special alaturi de un complex dermorestructurant compus din vitamine, minerale si antioxidanti, care recreaza calitatile unui ten tanar si anume redensifica pielea si ii reda capacitatea de stralucire.

   

  Teosyal Kiss este recunoscut pentru efectele incredibile asupra buzelor mici, lipsite de volum, asimetrice sau a celor normale care au nevoie de mai mult volum pentru un aspect mai seducator. Acest acid hialuronic este iubit de toate femeile care l-au incercat, datorita efectului sau indelungat, forma apetisanta a buzelor reusind sa se pastreze pana la 12 luni, aspectul fiind de fiecare data natural, dar in acelasi timp de marire buze.

  Va rugam sa completati campurile necesare.